Despre mine

 

Mihai Lefter 1

Sunt atât de multe moduri de a spune o poveste: cu viersul melodios al povestitorului sorbit de auditoriul cuibărit la gura sobei; prin acordurile instrumentelor muzicale, line ca unduirea corăbiei pierdute în valurile mării albastre; urmând simfonia imaginilor ce surprind momente și stări omenești sau clipele în care măreția naturii ne reamintește definiția universală a frumuseții.

 

Aventura în lumea fotografiei a început în anul 2006 când mi-am achiziționat primul aparat foto. De atunci, oriunde mi-au fost îndrumați pașii, fie alături de cele mai importante evenimente din viața oamenilor – nuntă, botez sau evenimente speciale – fie pribeag prin lume, aparatul foto mi-a fost companion nedespărțit.

 

Sunt exigent cu mine însumi și încerc să mă perfecționez cu fiecare ocazie, îmbogățindu-mi astfel simțul artistic și conturând un stil personal, în dorința de a transmite privitorului esența momentelor și trăirilor pe care le surprind.

Fascinat de oameni și îndrăgostit de natură, încerc să transpun povestea lor în imagini.

Las fotografiile să vorbească de la sine; dacă și tu crezi că putem construi o poveste împreună, nu ezita să mă contactezi.